Baumit

Baumit FasadPUTSsystem

Baumit Fasadputssystemer består av noggrant testade komponenter av hög kvalitet. Systemet skyddar fasaden från yttre påverkan och säkerställer en robust fasad som håller sig vacker och intakt i årtionden. Genom att använda Baumit Fasadsystem med isolering erhålls ytterligare fördelar för både inomhusklimat, ekonomi och miljö.

baumit 1

Baumit Fasadisoleringssystem Mineralull
Lämplig för alla byggnadstyper. Förutom en hög isoleringsförmåga är systemet diffusionsöppet och har utmärkta ljudisolerings- och brandskyddsegenskaper.

baumit 4

Baumit Fasadisoleringssystem Sockel
Med Baumit Facade Insulation System Base får du ett optimalt skydd med lång livslängd. Systemet är speciellt utvecklat för att klara de tunga belastningarna på sockeln. Före applicering av isoleringssystemet ska grundvattennivån och markförhållandena undersökas för att säkerställa att regnvatten leds bort från fasaden/sockeln.

baumit 2

Baumit Fasadputssystem Nätputs på ventilerad fasad
Systemet kan användas som armeringsputs (nätputs) på Fermacell HD och H2O skivor eller andra putsbärande skivor. Resultatet är en otroligt stark yta.

baumit 3

Baumit Fasadputssystem Nätputs
Systemet kan användas som armeringsputs (nätputs) på tegel, kalksten, betong och lättbetong. Ytan kan antingen filtas vit eller utföras med silikonhartsbaserad puts. Det finns lösningar för både inomhus och utomhus.

Baumit är ett internationellt familjeföretag representerat av 30 företag i 27 länder runt om i världen. Baumit har under flera generationer fokuserat på att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter, vilket idag gör dem till en av branschens ledande aktörer inom byggmaterial som matchar kraven för framtida byggande.

Läs mera om Baumit Fasadsystem i vår broschyr HÄR.

Produkten kan användas i Svanenmärkta byggnader.

Profile A/S är medlem i branschorganisationen ETICS-DK (External Thermal Insulation Composite System), som är en sammanslutning för leverantörer av External Facade Systems i Danmark.
www.etics.dk

etics

Baumit säljs exklusivt av Bygma AB i Sverige.

 

LÄS MERA

Baumit brochure Broschyr
Baumit montagevejledning Detaljritningar
Baumit farver Baumit Färger
Datablade Datablad
Sikkerhedsdatablade Säkerhetsdatablad
Baumit DOP Prestanddeklaration (DoP)
Baumit DOP ETICS Fire Protection